Meier's Löwen Berken
CH-3376 Berken
Tel. 062 963 17 44
Fax 062 963 02 84
Mo und Di geschlossen
info@loewenberken.ch





Die Gastgeber

Die Räumlichkeiten

Die Küche

Der Keller

Die Umgebung














Home
Aktuell
Öffnungszeiten
Anfahrtsweg
Stellen & Lernende
Medien
Impressionen
Kontakt





Bachtellachs  
us Attiswil!
>> Mehr Infos

Uf Ouguscht 17 sueche mir  
e Restaurationsfachfrou/Ma!
>> Mehr Infos

TATAR-Donnschtig  
ab em Juni !
>> Mehr Infos







 Es isch sowit!

2 Johr hei mir planget u ändlich isch's Telefon cho: Mir chöi liefere!

Früsche, zarte, fiinfleischige, chüschtige, liechte u vor allem hiesige 

Bachtellachs vo Schärens us Attiswil.

Schärens hei ganz früsch die Zucht uftoh u mir fröie üs, ihre Lachs bi üs im Agebot z'ha.

Im Momänt natürlich mit Schpargle u derna de uf der Charte mit Estragonbutter u Sugarsnaps.

Mir si totau begeischteret!

Dihr o? Chömit ne cho probiere!

E Guete wünsche Öich aune



Roland Steiner, Markus Meier u Mitarbeiter 



E Restaurationsfachfrou/Ma uf August 2017 

sueche mir, die mir isetze möchte zum Gläser mit feine Sache z’fülle, gluschtigi Täller
u volli Plateaux a Tisch z‘träge u  üser Gescht dermit zum Schtrahle z’bringe.

Das Ganze sötti basiere uf

ere gsunge Protion Bruefsliebi,
ere abgschlossne Bruefslehr im Restaurationsfach,
uf viu  Fröid am Bruef u Motivation,
uf em Interässi, üsi Philosophie vo früsch, huusgmacht, persönlich u Gäscht orientiertem Schaffe
mit üs zäme umz’setze und usz’läbe,
uf Fröid am Schaffe im Team
und uf em Allerwichtigschte:
uf ere coole, ehrliche Persönlichkeit, wo ruehig e chli crazy darf si, wiu mir si’s ou!

Mir hei in üsem Huus für d’Verstärkig parat:

Es familiärs Arbeitsklima imene junge(d’Cheffe mau usgnoh), zwäge  Team,
gregleti Freizit u gueti Arbeitsbedingige bi 6 Wuche Ferie,
e Chuchi, wo regional ichouft u früsch verarbeitet und e Service,
wo uf Persönlichkeit u Gäschtewohl viel Gwicht leit.

Tönt doch guet, oder?

Mir fröie üs uf Dini Bewärbig!

Roland Steiner u Markus Meier
Gasthof Löwen
3376 Berken
062 963 17 44
www.loewenberken.ch
info@loewenberken.ch



 TATAR-Donnschtig!

Ab em Juni bereite mir wieder

jede Donnschtig am Aabe Rinds-Tatar für Öich zue.

Sig's mild, mittel oder scharf, als Vorschpiis oder aus Houptgang! Es isch eifach öppis Guets.
U wie jedes Jahr giut: es het solang's het!

Drum tüet gschider Öichi Portion reserviere.

Mir mache dä Tatar-Donnschtig-Aabe übere ganz Summer bis zur Wildsaison im Oktober.

E Guete wünsche Öich aune



Roland Steiner, Markus Meier u Mitarbeiter